5L6A7622.jpg

GDPR

Dataskyddsförordning

Cindys Foto Sekretesspolicy
Vilken typ av information samlas in?

Cindys Foto  tar emot, samlar in och lagrar foton och den information du anger på denna webbplats, eller lämnar på annat sätt. Såsom namn, epost, telefonnummer och adress.

Bilderna finns i min portfolio på den här webbplatsen. Och i min dator. Ibland även på sociala medier för min marknadsföring. Men det sker endast efter skriftligt godkännande av kund.

Hur samlas informationen in?

När du gör en förfrågan eller bokning via formulläret samlar jag in den information du lämnar. Namn, epost, telefonnummer och adress.

Om jag fotograferat dig /er så samlar jag vissa av bilderna här på webbplatsen, samt på sociala medier. (efter skriftligt godkännande från dig) 

Övriga foton från dig / er sparas på min personliga dator i två exemplar för att efterbeställning från er ska kunna vara möjligt. Bilderna sparas i 8 år. Ev länge beroende på platstillgång.

Varför samlas informationen in?

För att kunna utföra uppdrag åt kund behövs den personliga informationen, namn, epost, telefonnummer och adress för att jag ska kunna kontakta kund för frågor och planering.

Efter uppdragets slut bevaras bilderna på min personliga dator i 8 år för att kund ska kunna efterbeställa bilder.

Hur lagras, används och delas dina personliga uppgifter?

Cindys Foto, är värd på Wix.com plattformen. Wix.com ger mig en onlineplattform som tillåter mig att sälja mina tjänster till dig. Dina data kan lagras via Wix.coms datalagring, databaser och de allmänna Wix.com-applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg.

Din personliga information delas aldrig till någon annan part.